Home » training en advies voor bouw & vastgoed » Programmas » RGS Training Directie & Management

RGS Training Directie & Management

Tijdens deze praktische en productieve training gaat u zelf de ‘RGS-koers’ voor uw organisatie bepalen. Zowel de theorie als de, veelal ‘hybride’, praktijk van Resultaatgericht Samenwerken komen aan bod. We gaan in op de marktbewerking die nodig is om klanten te overtuigen van de meerwaarde van RGS.  En we maken inzichtelijk wat de gevolgen zijn van Resultaatgericht Samenwerken voor de organisatie, en voor de mensen. Er wordt ook aandacht besteed aan de risico’s en valkuilen van RGS, zoals het uitdijen van het aantal indirecte mensen.

Vervolgens gaat u aan de slag om met de opgedane kennis en inzichten de RGS-strategie voor uw organisatie uit te zetten.U ontdekt welke stappen uw organisatie kan zetten om de principes van Resultaatgericht Samenwerken succesvol te implementeren in uw organisatie, waarbij we de samenstelling van uw klantenportefeuille en de kernkwaliteiten van uw organisatie en mensen als uitgangspunten nemen.

Informatie tabs

Informatie aanvragen

bpo-axsys verzorgt deze training standaard op maat. De programmaonderdelen van de training staan vast (zie aanpak). De uitwerking van de programmaonderdelen wordt afgestemd op uw organisatie en is dus maatwerk. Op basis van een persoonlijk intakegesprek ontvangt u een offerte met een vaste prijs. 
 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie:

Aanpak

De RGS training directie & management bestaat uit een aantal intensieve, interactieve sessies waarin de volgende programmaonderdelen aan bod komen:

  • achtergrond en historie van Resultaatgericht Samenwerken
  • theorie van RGS, waaronder het RGS-procesmodel
  • praktijk van RGS, verschillende inkoopstrategieën en hybride toepassingen
  • opdrachtgevers verleiden en overtuigen met RGS
  • ontwikkelen van kennis en vaardigheden
  • inzetten van systemen, software
  • inrichten van de RGS-processen
  • risico’s en valkuilen van RGS
  • bepalen van de ‘RGS-strategie’ voor de eigen organisatie

De uitwerking van de programmaonderdelen en het vaststellen van het aantal sessies vindt plaats op basis van een aantal kenmerken van uw organisatie en de (typen) opdrachtgevers waarvoor de organisatie werkzaam is.

Garantie

Voor deze training hanteert bpo-axsys een ‘niet goed geld terug’ garantie.
 

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Programmaduur: 
1,5 maand – 3 maanden
Bijzonderheden: 
Op dit programma is onze unieke ‘standaard op maat formule’ van toepassing

Actuele blogberichten

© Copyright bpo-axsys 2022