bpo axsys | Expert in
resultaatgericht samenwerken
Home > Klantcases > Van der Leden Schilders
“Processen doorvoeren blijft vooral ook een kwestie van mensenwerk en communicatie. Dat snappen ze bij bpo-axsys heel erg goed.”
Raymond Nolkes
DGA Van der Leden Schilders

Van der Leden Schilders

Van der Leden Schilders & bpo-axsys

Van der Leden Schilders heeft een indrukwekkende historie die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Het van origine Haagse schildersbedrijf heeft zich vooral de laatste 15 jaar ontwikkeld tot een multidisciplinair onderhoudsbedrijf. Naast de werkzaamheden aan wand en plafond, binnen en buiten, nieuwbouw en onderhoud, is Van der Leden vaker ook adviseur waarbij relevante onderhoudswerkzaamheden op basis van totaalonderhoud worden gepland.

Van der Leden Schilders werkt met regelmaat samen met bpo-axsys. Oorspronkelijk vanwege certificeringstrajecten als het VGO-Keur. Inmiddels is de samenwerking uitgebreid met de implementatie van RGS.

Aan het woord is Raymond Nolkes, directeur – eigenaar van Van der Leden Schilders.

“Vooral de laatste jaren merken wij dat opdrachtgevers een andere rol verwachten van hun aannemers en onderaannemers. Dat geldt zeker ook voor onderhoudsbedrijven als het onze, waarbij het resultaat en de kwaliteit na jaren nog beoordeeld worden. Bij Van der Leden Schilders zien we dit als een kans. Het is een manier waarop we ons als professionele partner van opdrachtgevers kunnen onderscheiden.” “De grootste uitdaging zit erin om dat wat we de klant beloven, ook daadwerkelijk waar te maken in ons bedrijf. De neuzen dezelfde kant op, zo gezegd. En dat houdt meer in dan dat af en toe te roepen.”

“Gelukkig hebben we in bpo-axsys een betrokken adviseur gevonden die niet alleen erg goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt, maar die ook begrijpt welke stappen gezet dienen te worden in een organisatie. Ongeacht omvang. En dat daarvoor af en toe weer even teruggeschakeld dient te worden, ook dat begrijpen ze prima.”