bpo axsys | Expert in
resultaatgericht samenwerken
Home > Diensten

Diensten

Ons antwoord op uw RGS-vraagstuk is altijd op basis van maatwerk. U kunt ons dan ook benaderen voor al uw vragen op het gebied van RGS en ketensamenwerking. Een belangrijk deel van onze dienstverlening is opgebouwd uit 1 of meer van de volgende pijlers:

Training en Opleiding

Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden is een onmisbaar onderdeel van ieder RGS-traject. Samen met onze expert-partners (klik hier) geven wij graag invulling aan uw specifieke opleidings- en trainingsbehoeften. Klik hier voor meer informatie over onze aanpak en programma’s.
> Lees meer

VGO-keur

Het VGO-keur is een (exclusief) keurmerk Resultaatgericht Samenwerken. Voor sommige opdrachtgevers is het keurmerk een selectiecriterium om bouw- en onderhoudspartners te selecteren. Voor bouw- en onderhoudsbedrijven biedt het VGO-keur een gedegen structuur om kennis te ontwikkelen en bedrijfsprocessen te structureren. Lees hier meer over onze aanpak om VGO-bedrijven voor te bereiden op een succesvolle certificering.
> Lees meer

RGS implementeren

Het projectmatig implementeren van RGS biedt veel voordelen: snelheid, grondigheid en samenhang. Onze beproefde, praktische aanpak is erop gericht om uw mensen, processen en systemen op een evenwichtige, plezierige manier te ontwikkelen, volgens de uitgangspunten van RGS. Lees hier meer over de werkwijze.
> Lees meer

Drie belangrijke pijlers van onze dienstverlening