bpo axsys | Expert in
resultaatgericht samenwerken
Home > Klantcases > ERA Contour

“Het is prettig om te kunnen samenwerken met een adviseur die beschikt over zoveel kennis en professionaliteit.”

Timo Stoopman
Conceptontwikkelaar bestaande bouw | ERA Contour

ERA Contour

ERA Contour is een vernieuwende ontwikkelaar met een toonaangevende reputatie. Al jarenlang worden plekken ontwikkeld waar mensen veilig wonen en werken. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer. De kennis en expertise van ERA Contour bewijzen zich tijdens de hele levenscyclus van buurten en wijken.

Onlangs heeft ERA Contour bpo-axsys in de arm genomen om te onderzoeken of en op welke wijze Resultaatgericht Samenwerken (RGS) meerwaarde kan opleveren in het continue streven naar verbeteringen in aanpak, processen en werkmethoden.

Aan het woord is Timo Stoopman van ERA Contour.
“Wij hebben natuurlijk gehoord over RGS. Toch vonden we dat we niet genoeg op de hoogte waren van de mogelijke effecten en de meerwaarde van RGS in onze bedrijfsprocessen. Daarop hebben we bpo-axsys geconsulteerd”. “Naar onze overtuiging is het zo dat RGS zich dient te vormen naar de actuele werkmethoden en processen. We zien RGS dan ook vooral als een methode waarbij structuur wordt gegeven aan bestaande processen. Verder hebben we de conclusie getrokken dat we vooral bij projecten waarbij we 1 op 1 aan tafel zitten met opdrachtgevers een betere uitvraag kunnen formuleren. En daardoor beter de kwaliteit kunnen leveren volgens wens en verwachting van de opdrachtgever”.

“De aanpak van bpo-axsys is erg goed bevallen. De voorbereidingen, met daarin de verwachtingen, en de uitvoering van het onderzoek zijn op hoog professioneel niveau uitgevoerd. Het hoge kennisniveau en strategisch inzicht van bpo-axsys in de markt is echt opgevallen”. Wij zijn ervan overtuigd dat de professionaliteit, de kennis en ervaring van bpo-axsys ons zullen helpen bij het maken van de juiste strategische keuzes”.