bpo axsys | Expert in
resultaatgericht samenwerken
Home > Klantcases > Kloet Onderhoud
“bpo-axsys durft de discussie aan om ons op een nieuw spoor te zetten. Dat brengt ons echt verder.”
Chris Oerlemans
DGA Kloet Onderhoud

Kloet Onderhoud

Kloet Onderhoud & bpo-axsys

Kloet is een echte partner als het gaat om vastgoedonderhoud. Van huis uit gericht op duurzame samenwerking en duurzame kwaliteit. Een visie die ertoe heeft geleid dat het familiebedrijf na bijna 100 jaar nog altijd springlevend is en is uitgegroeid tot een gerespecteerde onderhoudspartner voor beleggers, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en bedrijfspandeigenaren. De kernwaarden van Kloet? Betrokken. Betrouwbaar. Bevlogen. Bekwaam. Met altijd een duidelijk doel; een gegarandeerd hoger rendement op de exploitatie van vastgoed.

Om die belofte waar te maken kiest Kloet voor een ketengerichte samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is daarom integraal onderdeel van alle werkprocessen. Zodat met het ontwerpen en uitvoeren van de slimste onderhoudsscenario’s maximale waarde wordt gecreëerd voor de vastgoedeigenaar én de gebruiker.

 

Aan het woord is Chris Oerlemans, DGA van Kloet Onderhoud
“Kloet Onderhoud wil graag een actieve en leidende rol spelen in de branche. Afwachten past daar niet bij. Wij ervaren dat de kennis en inzichten van bpo-axsys erg nuttig en waardevol zijn. Om onze visie te toetsen, maar ook omdat bpo-axsys een stimulerende gids is voor innovaties die ons kunnen helpen om een onderscheidend klantvoordeel te blijven bieden.”

“Het is prettig dat de adviseurs van bpo-axsys ons bedrijf kennen tot in de vezels. Tegelijkertijd zorgt hun objectiviteit als buitenstaander ervoor dat we niet vastlopen in vastgeroeste denkrichtingen. Discussies met hen zijn dan ook altijd verhelderend.”

“Bij de invoering van RGS en ISO 55001 hebben we gemerkt dat de bpo-axsys consultants erg goed in staat zijn om abstracte theorie te vertalen in praktische en werkbare processen. Afgestemd op ons bedrijf, begrijpbaar voor alle medewerkers in het proces. Dus dat geeft wel een gevoel van oprechte betrokkenheid en optimaal bedrijfsinzicht.”