bpo axsys | Expert in
resultaatgericht samenwerken
Home > Klantcases > Vergouwen Vastgoedzorg
“Dat bpo-axsys ons heeft geleerd echt vernieuwend en innovatief te zijn, is toch wel één van de grootste pluspunten”.
Peter Vergouwen
DGA Vergouwen Vastgoedzorg

Vergouwen Vastgoedzorg

De oorsprong van Vergouwen Vastgoedzorg gaat alweer even terug. Tot 1964 om precies te zijn. Piet Vergouwen start als Meesterschilder zijn eigen bedrijf in Etten-Leur. Vanuit de overtuiging dat hoge kwaliteit schilderwerk en een luisterend oor voor de klant de beste reclame zijn groeit het bedrijf langzaam maar zeker uit tot een schilders- en onderhoudsbedrijf van formaat, met inmiddels zo’n 100 medewerkers.

Vanaf 2010 is op initiatief van huidig directeur Peter Vergouwen gestart met een bedrijfstransitie waarbij de aandacht vooral uitgaat naar complete renovaties. Als één van de eerste onderhoudsaannemers in Nederland wordt het thema ‘energetisch verbeteren’ toegepast om optimaal toegevoegde waarde te bieden. In deze veranderingsprocessen heeft bpo-axsys een actieve bijdrage vervuld.

Aan het woord is Peter Vergouwen, DGA van Vergouwen Vastgoedzorg.

“Vooral de laatste jaren zien we een veranderende houding van opdrachtgevers. Wij werken voor vele woningbouwcoöperaties en vastgoedbeheerders. Die willen vooral aannemers die meedenken en ontzorgen. Op het vlak van kostenbeheersing maar ook op het vlak van duurzaamheid”.

“Deze marktontwikkelingen vragen om RGS. We zagen al snel in dat dat eisen stelt aan de wijze waarop we onze interne processen uitvoeren. Gelukkig kenden we bpo-axsys van een eerder VGO-Keur traject en hadden we een prettig gevoel overgehouden aan hun heldere aanpak. Dat zij ons zouden begeleiden bij RGS was al snel een uitgemaakte zaak”.

“Ook tijdens het RGS-onderzoek en het implementatietraject werden we verrast door de professionaliteit van bpo-axsys en de inzichten die zij ons gaven. Met regelmaat werden wij uitgedaagd om werkelijk vernieuwend en innovatief te zijn. Dat heeft ons ook echt geholpen in de wijze waarop we onze diensten hebben vertaald in een onderscheidende toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.”